Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

op al den ting som gud har gjort

Se nu stiger solen - Lyt 465 DDK 465. Gik alle konger frem på rad i deres magt og vælde de mægted ej det mindste blad at sætte på en nælde.


File Op Al Den Ting Som Gud Har Gjort Jpg Wikimedia Commons

Første vers af salmen Op al den ting som Gud har gjort med melodi.

. 1 Op al den ting som Gud har gjort hans herlighed at prise. Her vil ties her vil bies 49. Hvad skal jeg sige når jeg ser at alle. Og kan hans allmakt vise.

Og kan hans magt bevise. Op al den ting som Gud har gjort hans herlighed at prise. Opsummering af alle sanse indtryk eget har fået på sin vandring gennem naturen himmeriget og op til Gud. Det mindste han har skabt er stort og kan hans magt bevise.

Det mindste græs jeg undrer på i skove og i dale hvor skulle jeg den visdom få om det kun ret at tale. Jeget er ydmyg overfor Guds visdom. Valdemar Rasmussen Song 2000. Salmen er en hyldest til Guds skaberværk.

Det mindste han har skabt er stort. Gud Fader udi Himmerig. Plantekoret og Solsikkekoret fra Valby Søndre Sogn synger Brorsons salme Op al den ting som Gud har gjortmed Lea Havelund Rasmussen cello Jesper Frank Chri. Op dog Zion ser du ej DDK 439 D-dur.

Syng Brorsons salme Op al den ting som Gud har gjort og undersøg om I kan se de pietistiske træk. Som forårssolen morgenrød - Lyt 475 DDK 475. DDK 454 D-dur. Jeget er repræsentant for hver enkelt kristen.

Påskemorgen slukker sorgen DDK 455 D-dur. Op al den ting som Gud har gjort Tekst. At sætte på en nælde. All den ting som GUd har giort Hans herlighed at prise Det mindste hand har skabt er stort Og kand hans magt bevise.

Gik alle konger frem pà rad i deres magt og vÃlde de mÃgted ej det mindste blad at sÃtte pà en nÃlde. Gik alle konger frem i rad I deres magt og vælde De mægted ey det mindste blad At sætte paa en nælde. Ser du ej - Lyt 439 DDK 449. Gik alle konger frem på rad i deres magt og vælde de mægted ej det mindste blad at sætte på en nælde.

Jeg kender et land 53. Guds igenfødte ny-levende sjæle 51. Kirken den er et gammelt. Op al den ting som Gud har gjort 48.

Du lærte os at sige far til dig da vi var spæde. Denne er dagen som Herren har gjort 57. Jeg veed et evigt himmerig. - At vi har brug for Gud.

Det mindste han har skabt er stort. Herrens lov glæder hjertet 2. Op al den ting som Gud har gjort hans herlighed at prise det mindste han har skabt er stort og kan hans magt bevise. Bøhmisk melodi omkring 1550 Op al den ting som Gud har gjort hans herlighed at prise.

Hvad skal jeg sige når jeg ser at alle skove. Så blev vi børn af dig som. Det mindste han har skabt er stort. 2 Gik alle konger frem på rad.

I deres magt og vælde de mægted ej det mindste blad. Himlene Herre fortælle din ære 54. Og kan hans magt bevise. Hvor er din visdom stor din godhed kraft og rige.

Sov sødt barnlille. Op al den ting som Gud har gjort hans herlighed at prise. Gik alle konger frem på rad. Det navn blir aldrig slettet ud vi fik hos dig i dåben.

Op al den ting som Gud har gjort 219 Dansk højmesse 104 Celebrant. At sætte på en nælde. Alle englers store kraft Som Himle-Scepter. Hvor stjerneflokken blinker hvor midt enhver imod mig leer.

6v3 The Good Life af Ignite. Gik alle konger frem på rad i deres magt og vælde de mægted ej det mindste blad at sætte på en nælde. I deres magt og vælde de mægted ej det mindste blad. All den ting som GUd har giort 2 Mel.

Det minste han har skapt er stort. - Hvor meget Gud har gjort for os. Sig månen langsomt hæver DDK. Gik alle konger frem på rad.

I deres magt og vælde de mægted ej det mindste blad. Hvad vil du her - Lyt 454 DDK 465. Mark 938-434547-48 Herren strækker ud sin arm 564 Vor Herre tar de små i favn 572 Fast skal min dåbspagt evig stå 568 ----- Kollekt. Sanserne er med til at understrege Guds storhed.

Op al den ting som Gud har gjort hans herlighed at prise. Op al den ting som Gud har gjort er en dansk salme der er skrevet af Hans Adolph Brorson i 1734Melodien stammer fra en tjekkisk sangbog og er skrevet i 1576Salmen er oprindeligt på 15 strofer men er i nogle salmebøger forkortet. Lovsynger Herren min mund og mit indre 56. På Gud alene DDK 451 C-dur.

Op al den ting som Gud har gjort. I skove og i dale hvor skulle jeg den visdom få om det kun ret at tale. I dåben har du givet os dit Himmerig i eje selv om du vidste vi i trods gik bort fra dine veje. Op al den ting som Gud har gjort.

Gik alle konger frem på rad. Listen to Op al den ting som gud har gjort on Spotify. Lars Lilholt Band Song 2003. Vi kommer til din kirke Gud og finder døren åben.

Giv mig Gud en salmetunge 55. Det mindste græs jeg undrer på. Op al den ting som Gud har gjort. Vor tro er den forvisning på 50.

Brorson Hans Adolf 1734. Det mindste græs jeg undrer på i skove og i dale hvor skulle jeg. O store Gud din kærlighed - Lyt 449 DDK 454. 1 Op al den ting som Gud har gjort hans herlighed at prise.

Melodien der er skrevet i 1576 er fra en tjekkisk sangbog. Det mindste han har skabt er stort. Påskeblomst hvad vil du her. Og op til himlen vinker 10v24 De mange fugle-spring der skeer str.

Og kan hans magt bevise. I den danske salmeboken står salmen under temaet Troen på Gud Fader Skabelsen og forsynet og her finner vi salmen som nummer 15 med ti strofer. Vi finner salmen på dansk med tittelen Op al den ting som Gud har gjort. Og kan hans magt bevise.

Listen to Op Al Den Ting Som Gud Har Gjort on Spotify. I deres magt og vælde de mægted ej det mindste blad. Salmen står i modsætning til. Op alle som på jorden bor DDK 438 Eb-dur.

Det mindste han har skabt er stort og kan hans magt bevise. Teksten er skrevet af Hans Adolph Brorson i 1734. Opp alle ting som Gud har gjort hans herlighet å prise. Op al den ting som Gud har gjort DDK 436.

Op al den ting DDK 436 D-dur. I disse små jeg har min allerstørste glæde. Hvad vindes på verdens vidtløftige hav. Det mindste han har skabt er stort og kan hans magt bevise.

3 Det mindste græs jeg undrer på. 4 Mos 1125-29 Vekselsang. 3 Det mindste grÃs jeg undrer pà i. Det mindste græs jeg undrer på i skove og i dale hvor skulle.

Se vi går op til Jerusalem DDK 466 F-mol. Filen er lavet i programmet Sibelius 6. C - Lyt 436 DDK 439. Pastor Marcos Romero Bernus 1læsning.

Op al den ting som Gud har gjort hans herlighed at prise.


Pin By Irene Kjaedegaard On Op Al Den Ting Som Gud Har Gjort In 2021 Bunny Rabbit Cranky


File Op Al Den Ting Som Gud Har Gjort Png Wikimedia Commons


File Op Al Den Ting Som Gud Har Gjort Jpg Wikimedia Commons


File Op Al Den Ting Som Gud Har Gjort Png Wikimedia Commons


Pinterest


Op Al Den Ting Som Gud Har Gjort By Conquerors Claes Wegener On Amazon Music Amazon Com

Posting Komentar untuk "op al den ting som gud har gjort"